Mednarodna spletna konferenca ASFE' 21

UL FGG organizira mednarodno spletno konferenco »Applications of structural fire engineering«, ASFE’ 21

Med 10. in 11. junijem 2021 bo preko spleta potekala mednarodna konferenca »Applications of structural fire engineering«, ASFE’ 21, ki jo organizira UL FGG in bo sedma v vrsti uspešnih mednarodnih konferenc na temo požarne varnosti, ki so bile do sedaj organizirane v Pragi (2009, 2011 in 2013), Dubrovniku (2015), Manchestru (2017) in Singapurju (2019).

Glavni namen konference je izmenjava najnovejših znanj in idej s področja požarno varnega projektiranja med strokovnjaki z vsega sveta. Teme, ki jih zajema konferenca ASFE’21, vključujejo požarno projektiranje betonskih, jeklenih, lesenih ter kompozitnih stavb, luščenje betona, protipožarno zaščito konstrukcijskih elementov, numerično modeliranje razvoja požara, prenosa toplote ter mehanskega odziva konstrukcijskih elementov, razvoj novih materialov, standardizacijo postopkov ter materialov in študije primerov; pri vsem pa je poudarek na uporabni vrednosti znanj za inženirje v praksi.

Več informacij o mednarodni konferenci ASFE’ 21 je dostopnih na povezavi: https://www.szpv.si/fsce/konferenca-asfe/

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na konferenci pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Vabljeni!