Mednarodna konferenca ASFE


 

 

Mednarodna konferenca “Applications of structural fire engineering”

Od 10. do 11. junija bo potekala mednarodna konferenca »Applications of structural fire engineering«, ASFE’ 21, ki jo organizira Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani (UL FGG). Gre za sedmo v vrsti uspešnih mednarodnih konferenc o požarni varnosti, ki so bile do sedaj organizirane v Pragi (2009, 2011 in 2013), Dubrovniku (2015), Manchestru (2017) in Singapurju (2019).

Glavni namen konference je izmenjava najnovejših znanj in idej s področja požarno varnega projektiranja med strokovnjaki z vsega sveta. Teme konference ASFE’21 med drugim vključujejo požarno projektiranje betonskih, jeklenih, lesenih in kompozitnih stavb, luščenje betona, protipožarno zaščito konstrukcijskih elementov, numerično modeliranje razvoja požara, prenosa toplote in mehanskega odziva konstrukcijskih elementov, razvoj novih materialov, standardizacijo postopkov in materialov in študije primerov; poudarek bo na uporabni vrednosti znanj za inženirje v praksi.

Glede na epidemiološke razmere bo konferenca v celoti izvedena prek spleta (online)

Kotizacija

40,0 € + DDV (48,8 € z DDV) na osebo

Cena zajema udeležbo na konferenci, gradivo v elektronski obliki in potrdilo o udeležbi.

Prijava

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma do najkasneje 03. 06. 2021, in sicer na izpolnjen obrazec pošljite na mail ASFE2021@fgg.uni-lj.si.

Prijavnica se nahaja tukaj.

Dodatne informacije

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Vsem udeležencem dogodka, ki so člani IZS, ni potrebno posebej vlagati vlog za dodelitev kreditnih točk, saj bomo mi oddali skupinsko vlogo kot organizator dogodka. Vsi udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi, iz katerega so za člane obeh zbornic razvidne tudi kreditne točke. S strani zbornic tako ne boste prejemali dodatnih obvestil glede kreditnih točk, saj vam bodo točke pripisane avtomatično.

Program konference

Sponzorji in donatorji

Več informacij je na razpolago na angleški strani konference.