Seminar PPZ in delavnice za licence SZPV (moduli PLL, POK+KODT, FKC in SJS)

Seminar PPZ in delavnice za licence SZPV (moduli PLL, POK+KODT, FKC in SJS)

V dneh od 11. do 13. marca 2019 organiziramo seminar in delavnice o gradbenih proizvodih za pasivno požarno zaščito v stavbah.

PRIJAVA – program s prijavnico.

Predavatelji bodo podali strnjeno informacijo o zahtevah gradbene zakonodaje s področja načrtovanja, vgradnje in nadzora proizvodov za pasivno požarno zaščito in predstavili primere dobre prakse. To usposabljanje je del sistema licenc, tj. oblike enostavnega prostovoljnega certificiranja osebja.

Na usposabljanje vabimo imetnike licenc, ki si želite podaljšanja licenc, in ostale, ki delate na področju načrtovanja, vgradnje in nadzora proizvodov za pasivno požarno zaščito, pa se tovrstnega seminarja oziroma delavnic še niste udeležili in bi radi dopolnili oziroma obnovili znanje. Le vsesplošen dvig nivoja znanja in izmenjava izkušenj lahko vodi k boljši požarni varnosti, za katero si prizadevamo.

Termini seminarja in delavnic:

  • ponedeljek, 11. marec 2019, dopoldne: seminar Gradbeni proizvodi za pasivno požarno zaščito (PPZ),
  • ponedeljek, 11. marec 2019, popoldne: Vgradnja požarnih in dimnih loput (PLL),
  • torek, 12. marec 2019, dopoldne: Požarno odporni kanali in kanali za odvod dima in toplote (POK+KODT),
  • torek, 12. marec 2019, popoldne: Požarna zaščita dilatacijskih fug ter prebojev kablov in cevi (FKC),
  • sreda, 13. marec 2019, popoldne: Pravilna izvedba požarno odpornih suhomontažnih sten, instalacijskih jaškov in spuščenih stropov (SJS).

Posebej vas želimo opozoriti na novost: Od leta 2019 naprej vsi imetniki licenc SZPV pridobijo tudi mednarodno priznani certifikat CFPA-E (Installation and Inspection of Products for Passive Fire Protection in Buildings).

PRIJAVA – program s prijavnico za vse naštete dogodke, ki bodo na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Za dodatna pojasnila in informacije pišite na licence@szpv.si ali pokličite 041 797 930.