Seminar predstavitev zahtev za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh

Termin: 9.11.2021

Čas: 8:45 – 11:30

Predavatelj: g. Jovica Jović

Seminar bomo izvedli preko spletnega orodja ZOOM.

Program:

8:45 – 9:00 – Uvod (Marcel Kalan)

9:00 – 10:00 – Zahteve za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh (Jovica Jović)

10:00 – 10:15 – Odmor

10:15 – 11:00 – Smernica SZPV 413 (Jovica Jović)

11:00 – 11:30 – Razprava / čas za vprašanja

PRIJAVA

Člani SZPV, ZAPS, IZS, OZS in gasilci imajo dodatni popust! Glej pogoje ob prijavi na dogodek.
Udeleženec št. 1

Udeleženec št. 2

Udeleženec št. 3

Udeleženec št. 4

Udeleženec št. 5

Privoljujem in dovoljujem uporabo ter obdelavo mojih osebnih podatkov ter osebnih podatkov vseh prijavljenih oseb za namene vodenja evidence o udeležencih tega dogodka ter obveščanja po e-pošti ali telefonu v zvezi s prijavo, potekom, vsebino in aktivnostmi pred, med in po dogodku in hkrati potrjujem, da so bile vse prijavljene osebe predhodno seznanjene z namenom, trajanjem obdelave in možnostjo urejanja ali izbrisa osebnih podatkov iz naših evidenc. S privolitvijo obdelave osebnih podatkov vas bomo lahko pravočasno obveščali in vam ob zaključku izdali ustrezna potrdila o udeležbi. Pomembno: Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Politiki zasebnosti.
Želim, da mi pošiljate e-novice in s tem do preklica dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja SZPV in obveščanja o aktualnih vsebinah iz področja požarne varnosti (aktualne novice, dogodki, stališča in ostali produkti in storitve SZPV). Pomembno: Od prejemanja obvestil SZPV se lahko kadarkoli odjavite. Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Politiki zasebnosti.
Tribe Loading Animation Image

Več informacij sledi.

Obvestilo članom IZS: Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobite 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Na IZS vam ne bo treba vložiti vloge za dodelitev kreditnih točk, ker bo vlogo oddal SZPV. Točke vam bodo pripisane avtomatično. Po seminarju boste prejeli potrdilo SZPV iz katerega bodo razvidne kreditne točke, zato od IZS ne boste dobili dodatnega obvestila.