Seminar predstavitev zahtev za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh

Vabimo vas na spletni seminar Zahteve za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh, ki bo v torek, 9. novembra 2021, s pričetkom ob 8:45 uri.

Predavatelj Jovica Jović je vodil pripravo smernice SZPV 413 Zahteve za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh, ki v slovenskem jeziku projektantom, izvajalcem in uporabnikom predstavlja varstvene zahteve za taka vrata, od ustreznega načrtovanja in izvedbe do vzdrževanja in potrjevanja skladnosti.

Program:

8:45 – 9:00 – Uvod (Marcel Kalan)

9:00 – 10:00 – Zahteve za avtomatska vrata na evakuacijskih poteh (Jovica Jović)

10:00 – 10:15 – Odmor

10:15 – 11:00 – Smernica SZPV 413 (Jovica Jović)

11:00 – 11:30 – Razprava / čas za vprašanja

Seminar bomo izvedli preko spletnega orodja ZOOM.

Prijava na dogodek ni več mogoča. Pošljite sporočilo na info@szpv.si. Hvala!

Kotizacija: 60,00 € + DDV (= 73,20 € z DDV). Popusti: Člani SZPV, IZS, ZAPS, in udeleženci, ki jih prijavijo gasilske organizacije imajo 5 % popust pri prijavi. Pri prijavi za znižano ceno priložite izjavo o članstvu v gasilski organizaciji, člani IZS in ZAPS pa v prijavi navedite vašo identifikacijsko številko. V primeru prijave 2 ali več udeležencev iz istega podjetja ali organizacije vam priznamo dodatni 5% popust. DDV se obračunava po splošni 22% stopnji.

Obvestilo članom IZS: Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobite 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Na IZS vam ne bo treba vložiti vloge za dodelitev kreditnih točk, ker bo vlogo oddal SZPV. Točke vam bodo pripisane avtomatično. Po seminarju boste prejeli potrdilo SZPV iz katerega bodo razvidne kreditne točke, zato od IZS ne boste dobili dodatnega obvestila.