Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mednarodna konferenca požarne varnosti

15. 09. 2021 od 09:45 do 14:00

EUR50,00

Kotizacija: 50 EUR + DDV. V ceno kotizacije je vključeno gradivo, ki ga bodo pripravili predavatelji in ga udeleženci prejmejo po konferenci v elektronski obliki ter revija Požar na izbrano tematiko, ki jo prejmejo po pošti.  Prijavite se lahko preko spletne strani konference ali z izpolnjeno priloženo prijavnico, ki jo pošljete na Slovensko združenje za požarno varstvo, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana ali na info@szpv.si. Na morebitna vprašanja se Vam bo s tega elektronskega naslova odzvala Mateja Gris, sicer dosegljiva tudi po telefonu 051 378 109. 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. 

Pridobili smo tudi akreditacijo Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS), ki je podelilo 3 kreditne točke  – Sklop A (Zakonodaja in standardi) za udeležence dogodka, ki so člani ZAPS.  Vsem udeležencem dogodka, ki so člani IZS ali ZAPS, ni potrebno posebej vlagati vlog za dodelitev kreditnih točk, saj bomo mi oddali skupinsko vlogo kot organizator dogodka. Vsi udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi, iz katerega so za člane obeh zbornic razvidne tudi kreditne točke. S strani zbornic tako ne boste prejemali dodatnih obvestil glede kreditnih točk, saj vam bodo točke pripisane avtomatično.  Udeležba na dogodku se šteje za periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v skladu z zahtevami Pravilnika o usposabljanjih in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom. 

Podrobnosti

Datum:
15. 09. 2021
Ura:
09:45 do 14:00
Cena:
EUR50,00
Spletna stran:
https://www.szpv.si/fsce/konferenca-fsce/

Prizorišče

Videokonferenca
Slovenija

Organizator

Slovensko združenje za požarno varstvo
Telefon:
+38641543567
E-naslov:
info@szpv.si
Spletna stran:
www.szpv.si