Čas je za posodobitev ocen požarne ogroženosti - PONOVITEV SEMINARJA

Ste ocene požarne ogroženosti že uskladili s Pravilnikom o izdelavi ocen požarne ogroženosti (glej Ur. l. RS, št. 180/2020)?

Zavezanci za izdelavo ocen požarne ogroženosti stavbe morajo ocene izdelati ali jih uskladiti s tem pravilnikom v treh letih od njegove uveljavitve (tj. najkasneje do 19. 12. 2023), ukrepe varstva pred požarom pa uskladiti z novimi ocenami v enem letu od njihove določitve.

Rezervirajte si čas za udeležbo na spletnem seminarju, na katerem vam bo g. Andrej Fojkar predstavil strokovne podlage za izdelavo ocen požarne ogroženosti in vam odgovoril na vaša vprašanja! Seminar bo v sredo, 13. oktobra 2021. Sledite obvestilom o tem na spletni strani SZPV! Za več informacij pišite na marcel@szpv.si

Usposabljanje bo potekalo preko spletne platforme Zoom.

Prijava na dogodek ni več mogoča. Pošljite sporočilo na info@szpv.si. Hvala!

Kotizacija: 70,00 € +DDV (85,40 € z DDV) na osebo. Popusti: Člani SZPV, IZS, ZAPS, OZS, prostovoljnih gasilskih društev in poklicni gasilci imajo 5 % popust pri prijavi. Pri prijavi za znižano ceno priložite izjavo o članstvu v gasilski organizaciji, člani IZS in ZAPS pa v prijavi navedite vašo identifikacijsko številko. V primeru prijave 2 ali več udeležencev iz istega podjetja ali organizacije vam priznamo dodatni 5% popust. DDV se obračunava po splošni 22% stopnji.

Kotizacijo nakažite najkasneje dva dneva pred dogodkom na TRR SZPV št.: SI56 0201 3001 3837 160; obvezno navedite referenco SI00 in pri sklicu davčno številko vašega podjetja ali organizacije.

Naknadna navodila za prijavo na dogodek bodo vsi prijavljeni prejeli po elektronski pošti pred dogodkom. V primeru, da se ne morete več prijaviti na dogodek nam prosim pošljite vaše kontakte na naslov info@szpv.si. V primeru zadostnega števila kandidatov bomo razpisali novi termin za izvedbo usposabljanja.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobite 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Na IZS vam ne bo treba vložiti vloge za dodelitev kreditnih točk, ker bo vlogo oddal SZPV. Točke vam bodo pripisane avtomatično. Po seminarju boste prejeli potrdilo SZPV iz katerega bodo razvidne kreditne točke, zato od IZS ne boste dobili dodatnega obvestila.