Vabilo na seminar PPZ in delavnici za licence SZPV (modula ZJK in PVZ) - 3. junij 2019

Vabilo na seminar PPZ in delavnici za licence SZPV (modula ZJK in PVZ) - 3. junij 2019

V dneh od 3. do 4. junija 2019 organiziramo seminar in delavnici o gradbenih proizvodih za pasivno požarno zaščito v stavbah.

PRIJAVA – program s prijavnico.

Predavatelji bodo podali strnjeno informacijo o zahtevah gradbene zakonodaje s področja načrtovanja, vgradnje in nadzora proizvodov za pasivno požarno zaščito in predstavili primere dobre prakse. To usposabljanje je del sistema licenc, tj. oblike enostavnega prostovoljnega certificiranja osebja.

Na usposabljanje vabimo imetnike licenc, ki si želite podaljšanja licenc, in ostale, ki delate na področju načrtovanja, vgradnje in nadzora proizvodov za pasivno požarno zaščito, pa se tovrstnega seminarja oziroma delavnic še niste udeležili in bi radi dopolnili oziroma obnovili znanje. Le vsesplošen dvig nivoja znanja in izmenjava izkušenj lahko vodi k boljši požarni varnosti, za katero si prizadevamo.

Termini seminarja in delavnic:

  • ponedeljek, 3. junij 2019, dopoldne: seminar Gradbeni proizvodi za pasivno požarno zaščito (PPZ),
  • ponedeljek, 3. junij 2019, popoldne: Zaščita jeklenih konstrukcij (ZJK),
  • torek, 4. junij 2019, dopoldne: Vgradnja požarnoodpornih vrat in vrat na evakuacijskih poteh (delavnica za licenco S-PVZ),

Posebej vas želimo opozoriti na novost: Od leta 2019 naprej vsi imetniki licenc SZPV pridobijo tudi mednarodno priznani certifikat CFPA-E (Installation and Inspection of Products for Passive Fire Protection in Buildings).

V primeru udeležbe na osnovnem seminarju o gradbenih proizvodih za pasivno požarno zaščito (PPZ) in eni ali obeh spremljajočih delavnic, pridobijo člani IZS 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin.

PRIJAVA – program s prijavnico za vse naštete dogodke, ki bodo na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Za dodatna pojasnila in informacije pišite na licence@szpv.si ali pokličite 041 797 930.