Program strokovne ekskurzije na sejem FEUERTRUTZ 2019

Program strokovne ekskurzije na sejem FEUERTRUTZ 2019

STROKOVNA EKSKURZIJA NA SEJEM FEUERTRUTZ 2019!
20. – 22. februar 2019

1.dan-sreda, 20. 02. 2019:
LENART–MARIBOR–LJUBLJANA–SALZBURG–NÜRNBERG

Odhod avtobusa v jutranjih urah z dogovorjenih vstopnih mest po Sloveniji in vožnja v Avstrijo. Dopoldanski prihod v Salzburg, ki spada med najpomembnejše kulturne prestolnice na svetu, slikovito staro mestno jedro pa se nahaja na seznamu UNESCO-ve svetovne kulturne dediščine. Postanek pri salzburški poklicni gasilski enoti, ki nam predstavi področje požarne varnosti oziroma protipožarne zaščite starega mestnega jedra, kjer prevladujejo trdnjava, številne cerkve in čudovite palače. Nekaj prostega časa. Nadaljevanje vožnje v Nemčijo do Nürnberga. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2.dan-četrtek, 21. 02. 2019:
NÜRNBERG

Samopostrežni zajtrk v hotelu. Vožnja na sejmišče in ogled sejma FeuerTrutz. Povratek v hotel. Po želji večerni sprehod po središču mesta in ogled znamenitosti. Nočitev v hotelu.

3.dan-petek, 22. 02. 2019:
NÜRNBERG–MÜNCHEN–LJUBLJANA–MARIBOR–LENART

Samopostrežni zajtrk v hotelu. Vožnja v München. Sledi ogled ene izmed gasilskih enot in strokovna predstavitev izjemno učinkovite in visoko specializirane gasilske organizacije v milijonskem mestu. Sprehod po starem mestnem jedru do trga Marienplatz in nekaj prostega časa. Na poti iz Münchna se ustavimo še v razstavno-prodajnem salonu »BMW Welt« in si ogledamo najnovejša vozila in tehnične sklope skupine BMW. Vožnja proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah.

CENA:
192,00 EUR vsaj 45 potnikov na avtobusu
214,00 EUR vsaj 35 potnikov na avtobusu
252,00 EUR vsaj 25 potnikov na avtobusu

V ceno je vključeno:
avtobusni prevoz s cestninami, cestnimi pristojbinami in parkirninami, 2 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu*** v Nürnbergu, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, turistično vodstvo/spremstvo potovanja ter stroški organizacije.

Vstopnica za sejem: celodnevno vstopnico za sejem FeuerTrutz si pridobite sami na spletni strani https://www.feuertrutz-messe.de/
Rok za prijavo: do 10. januarja 2019!

Organizacija in prijava: VIATOURS, Vlasta Barl s.p., Glavni trg 25, poslovalnica Engelsova ulica 6, 2000 Maribor, GSM: 041/792-097, info@viatours.si.

Ostali pogoji za prijavo so objavljeni na ponudbi VIATOURS.