Obvestilo o izvedbi 29. občnega zbora SZPV in delovanje združenja v času epidemije koronavirusa COVID-19

Obvestilo o izvedbi 29. občnega zbora SZPV in delovanje združenja v času epidemije koronavirusa COVID-19

Zaradi aktualnih dogodkov v povezavi z epidemijo koronavirusa COVID-19 in predlaganih ukrepov NIJZ ter Ministrstva za zdravstvo, vas obveščamo, da je 29. občni zbor SZPV, predviden za 18. 3. 2020 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, odpovedan. Občni zbor bomo vseeno poizkusili izvesti v mesecu marcu s pomočjo spletnega orodja. Člani združenja se boste na dogodek lahko prijavili s pomočjo vašega računalnika ali mobilne naprave. Podrobnejša navodila za spletno prijavo vam bomo poslali v naslednjem tednu, ko bomo uredili vse tehnične podrobnosti za nemoteno izvedbo.

Obenem vas tudi obveščamo, da so do nadaljnjega odpovedana vsa izobraževanja v organizaciji SZPV. Podrobnejše informacije bomo sproti objavljali na naši spletni strani.

Ostale aktivnosti v združenju se izvajajo nemoteno. Pisarna na sedežu združenja je do nadaljnjega zaprta, dostop do pošte, poslane po navadni pošti pa omejen. Delo strokovne službe se izvaja nemoteno od doma, zato vas ob tej priložnosti obveščamo, da vsa komunikacija z združenjem poteka izključno po elektronski pošti na naslov info@szpv.si.

Želimo vam, da mirno preživite obdobje soočanja z epidemijo koronavirusa COVID-19 ter v primeru bolezni tudi hitro okrevate.