Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

TEKNOS d.o.o.

TEKNOS D.O.O.
Cesta na Rupo 67
4000 Kranj
tanja.kobav@teknos.com
www.teknos.com
+386 4 236 58 78
+386 51 602 296


Opis ponudbe:
Smo mednarodno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo premazov. Prisotni smo v več kot 20 državah v Evropi, Aziji in Ameriki in zaposlujemo več kot 1700 ljudi. Zagotavljamo široko paleto kakovostnih barv in premazov za industrijo, gradbeništvo in potrošnike. Na področju požarne zaščite konstrukcij sodelujemo s podjetjem Hensel, ki nam zagotavlja ustrezne certifikate. Naš cilj je, da podaljšamo življenjsko dobo izdelkov, pri čemer nudimo tehnično izpopolnjene rešitve. Pri razvoju vključujemo mnenje in potrebe naših kupcev.

Proizvodi/storitve:
- požarno zaščitni premazi; obloge; zasloni;

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika