Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Bureau Veritas, d.o.o.

Bureau Veritas, d.o.o.
Linhartova 49A
1000 Ljubljana
brane.vidovic@si.bureauveritas.com
www.bureauveritas.si
05 61 16 312
05 63 95 105
041 345 918

Opis ponudbe:
Imamo dolgoletno tradicijo na področju pregledov in preizkusov aktivne požarne zaščite, revizij in ocen tveganja, meritev mikroklime, pregledov dvigal, delovne in tlačne opreme, usposabljanja za varno delo, izdelave požarnih redov, zasnov in študij požarne varnosti, koordinacije in vodenja projektov na gradbiščih, ugotavljanja skladnosti industrijske opreme, certificiranja tlačne opreme in protieksplozijske zaščite, pregledov elektro instalacij in strelovodov, certificiranja sistemov vodenja...

Proizvodi/storitve:
- pooblaščeni preglednik vgrajenih sistemov APZ
- odgovorni projektanti požarne varnosti
- izdelava požarnih redov

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika