Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Hilti Slovenija d.o.o.

Hilti Slovenija d.o.o.
Brodišče 18
1236 Trzin
info@hilti.si
www.hilti.si
080 25 22
01 563 71 12

Opis ponudbe:
Hilti Slovenija d.o.o., hčerinsko podjetje koncerna Hilti AG iz Liechstensteina, je eno vodilnih podjetij na področju profesionalnih strojev in opreme za gradbeništvo. Naše vodilo so kupci. Skupaj z njimi gradimo boljšo prihodnost.

Proizvodi/storitve:
- tesnila; zaščita prebojev kablov in cevi
- požarnozaščitni premazi; obloge; zasloni
- imetnik licence SZPV

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika