Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Kingspan Slovenija

Kingspan Slovenija
Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana
m: +386 41 630 099
e: tadej.jontez@kingspan.com
w: www.kingspan.si

Opis ponudbe:
Skupina Kingspan je v gradbeni industriji priznana zaradi svoje zavezanosti inovacijam, kakovosti, načrtovanju in videzu izdelkov in zaradi tehničnega strokovnega znanja.
V številnih vejah gradbeništva velja Kingspan za prvo in najboljšo izbiro prav zaradi celovitega pristopa k oblikovanju rešitev, saj izpolnjuje specializirane potrebe arhitektov, projektantov, izvajalcev del in investitorjev.
Kingspan deluje na mednarodni ravni in ima proizvodne in distribucijske zmogljivosti po vsej Evropi, na Daljnjem vzhodu in v ZDA.

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika