Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

MATRIKA ZVO d.o.o.

MATRIKA ZVO d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana
info@matrikazvo.si
www.matrikazvo.si
0590 11 332
040 215 546

Opis ponudbe:
Okoljska poročila; usposabljanja (viličarji, TGM, kemikalije, HACCP, požar)
Ocene tveganja; Meritve osvetljenosti in mikroklimatskih pogojev dela; Meritve hrupa; Pregledi delovne opreme; Koordinacije na gradbiščih, varnostni načrti; Kemijsko svetovanje; Požarni redi, načrti; Gradbeni nadzor; Projektiranje instalacij

Proizvodi/storitve:
- pooblaščeni preglednik vgrajenih sistemov APZ
- izdelava požarnih redov
- usposabljanje zaposlenih za varstvo pred požarom

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika