Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

POŽARNI SEKTOR d.o.o.

POŽARNI SEKTOR d.o.o.
Goriška cesta 25b
5270 Ajdovščina
030277081, 030277082
info@pozarni-sektor.si
matej@pozarni-sektor.si
simon@pozarni-sektor.si 
www.pozarni-sektor.si

Opis ponudbe:
Družba se ukvarja z opravljanjem vseh vrst strokovnih nalog s področja varstva pred požarom in varnosti in zdravja pri delu, za katere ima pridobljena vsa potrebna dovoljenja. V družbi izdelujemo študije in zasnove požarne varnosti, požarne rede, presoje požarne varnosti, varnostne načrte in elaborate zaščite pred hrupom v stavbah. Izvajamo pa tudi usposabljanje zaposlenih s področja varstva pred požarom in varnosti in zdravja pri delu.

Proizvodi/storitve:
- odgovorni projektanti požarne varnosti
- izdelava požarnih redov
- usposabljanje zaposlenih za varstvo pred požarom

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika