Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Slovensko zavarovalno združenje, GIZ

Slovensko zavarovalno združenje, GIZ
Železna cesta 14
1000 Ljubljana
01 300 93 81
01 473 56 92
info@zav-zdruzenje.si 
www.zav-zdruzenje.si

Opis ponudbe:
Slovensko zavarovalno združenje (do leta 1997 Slovenski zavarovalni biro) je gospodarsko interesno združenje slovenskih zavarovalnic. Ustanovljeno je bilo leta 1992. Dejavnost združenja je določena v Zakonu o zavarovalništvu in statutu, enako tudi pogoji za članstvo zavarovalnic in drugih organizacij v združenju. Združenje šteje trenutno 20 članic (16 zavarovalnic, dve pozavarovalnici, eno pokojninsko družbo in eno drugo članico).

Proizvodi/storitve:
- Požarno zavarovanje

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika