Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

TINDE d.o.o.

TINDE d.o.o.
Prijateljeva cesta 12
8210 Trebnje
info@tinde.si
07 34 60 325
07 30 44 563
www.tinde.si

Opis ponudbe:
Podjetje se ukvarja s pasivno požarno zaščito objektov, nudimo Vam tudi pestro garnituro kovinske galanterije. Proizvajamo, prodajamo in montiramo različne PiroFix produkte, s katerimi se zaščitijo preboji skozi požarne stene ter elektro in strojne napeljave skozi te stene.

Proizvodi/storitve:
- požarnozaščitni premazi; obloge; zasloni
- tesnila; zaščita prebojev kablov in cevi
- imetnik licence SZPV

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika