Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

TEVEL, d.o.o

TEVEL, d.o.o.
Borovniško naselje 7
1412 Kisovec
info@tevel.si
+386 (3)56 72 050
+386 (3)56 71 119
+386 (41) 361 230
www.tevel.si

Opis ponudbe:
Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pri načrtovanju in izvajanju tehnične varnosti v industriji in rudarstvu. Bogate izkušnje s področja načrtovanja in izvajanja protieksplozijske zaščite kot podjetje za inženiring, konstruiranje, proizvodnjo, preizkušanje in servisiranje so nas vodile k skupnim ciljem NAŠA KVALITETA – VAŠA VARNOST. Svoje proizvode imamo za namen uporabe v gospodinjstvih, javnih objektih, industriji in rudarstvu. V sklopu storitev izvajamo preglede in popravila Ex naprav, izdelujemo elaborate eksplozijske ogroženosti ter ocene tveganja. Nudimo tudi razvoj elektronskih naprav in velikoserijsko proizvodnjo.

Proizvodi/storitve:
- odkrivanje in javljanje požara/eksplozije
- oprema za gasilce
- sistemi za odkrivanje prisotnosti zdravju škodljivih plinov

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika