Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

TUTUM IGNIS, Marko Kastelic s.p.

TUTUM IGNIS, Marko Kastelic s.p.
Stična 35B
1295 Ivančna Gorica
kastelic.marko@amis.net
01 7877910
040 464 935
www.tutum-ignis.si

Opis ponudbe:
Naša področja dela so: preskušanje in pregledi naprav aktivne požarne zaščite, izdelava študij/zasnov požarne varnosti, strokovna mnenja in ocene stanja objektov, svetovanje pri zaščiti objektov pred požarom in eksplozijo, izdelava elaboratov eksplozijske ogroženosti objektov.

Proizvodi/storitve:
- pooblaščeni preglednik vgrajenih sistemov APZ
- odgovorni projektanti požarne varnosti

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika