Prijava na e-obveščanje

Prijava na prejemanje obvestil

Če se želite prijaviti na prejemanje informacij o dogodkih, izobraževanjih in ostalih informacijah s področja varstva pred požarom (v nadaljevanju aktivnosti), morate v prijavnem obrazcu izpolniti vsa zahtevana polja in podati Slovenskemu združenju za požarno varstvo (v nadaljevanju SZPV) privolitev za obveščanje o dogodkih, ponudbi in novostih. Če navedenih pogojev ne boste izpolnili, se na aktivnosti ne morete prijaviti.

Če se želite prijaviti na prejemanje obvestili o aktivnostih SZPV izberite v obrazcu pri “Soglašam” vrednost DA.

Če v obrazcu v vnosno polje pri “Privolim” izberete vrednost DA, podajate izrecno privolitev, ki se glasi: “Dajem privolitev, da me SZPV do preklica obvešča o dogodkih, ponudbi in novostih preko elektronske pošte, telefona ali navadne pošte. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličem brez kakršnihkoli posledic, kar lahko storim s pisno izjavo, preko elektronske pošte info@szpv.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav mojih podatkov, ki so se izvajale na podlagi privolitve pred njenim preklicem.”

Osebne podatke, ki jih boste posredovali v prijavnem obrazcu, bomo obdelovali na podlagi vaše privolitve za namen obveščanja o prejemanju informacij o aktivnostih SZPV in za namen neposrednega trženja. Vaše podatke bomo obdelovali do vašega preklica. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti, ki je dostopna na www.szpv.si/politika-zasebnosti.

Polja označena z * so obvezna.

Prijava na prejemanje e-obvestil