Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

DETEKTOR SISTEMI, napredna požarna zaščita in zaznava nevarnih plinov, d.o.o.

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 14
1210 Ljubljana Šentvid
E-pošta: info@detektor-sistemi.si
Spletna stran: www.detektor-sistemi.si 
Telefon: +386 (0)59 06 5056
GSM: +386 (0)40 30 5056

Opis ponudbe:
Sistem aktivne požarne zaščite - gašenje požarov z generatorji aerosola, gašenje požarov v vozilih, zaščita z javljalniki dima in toplote, javljalniki ogljikovega monoksida (CO), prenos signala alarma z uporabo GSM/GPRS/IP na VNC, na protivlomne in na požarne centrale, prenosni detektorji vseh vrst plinov za osebno varovanje oziroma zaščito. Smo distributer EiElectronics za Slovenijo, Italijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonijo in distributer FirePRO za Slovenijo.

Proizvodi/storitve:
- odkrivanje in javljanje požara/eksplozije
- avtomatsko gašenje požara/eksplozije
- oprema za začetno gašenje
- ostalo

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika