Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Doorson d.o.o.

Doorson d.o.o.
Milenkova ulica 9
2000 Maribor
info@doorson.si 
www.doorson.si 
02 460 55 60
02 460 55 66

Opis ponudbe:
DOORSON, slovenski proizvajalec avtomatskih drsnih požarnih vrat, ima slovensko tehnično soglasje STS-10/0023, izdano pri ZAG-u. Osnovna različica avtomatskih požarnih drsnih vrat 300 F se v primeru požara brezpogojno zapre in nudi požarno zaščito. Prehod skozi vrata ni mogoč. Izvedba avtomatskih požarnih evakuacijskih drsnih vrat 300 EF združuje požarno varnost in evakuacijo. V primeru požara se drsno zapahnejo, krilno odpahnejo, kar omogoča enostavno in varno evakuacijo.

Proizvodi/storitve:
- požarna vrata; dimna vrata in oprema zanje

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika