Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

KOVA d.o.o.

KOVA d.o.o.
Opekarniška cesta 15 D
3000 CELJE
info@kova.si
www.kova.si
03 428 23 10
03 425 23 21
041 629 478

Opis ponudbe:
Nudimo Vam strokovne storitve s področij: varnost pri delu, ekologija, požarna varnost, usposabljanja in strokovne delavnice, kontrolni organ za opremo pod tlakom, gradbeni inženiring, sistemi vodenja, razvojno raziskovalna dejavnost, sodno izvedenstvo, prodaja opozorilnih tabel in nalepk.

Proizvodi/storitve:
- pooblaščeni preglednik vgrajenih sistemov APZ
- odgovorni projektanti požarne varnosti
- izdelava požarnih redov
- usposabljanje zaposlenih za varstvo pred požarom

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika