Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

OBO BETTERMANN d.o.o.

OBO BETTERMANN d.o.o.
Ajdovščina, Lokavška cesta 7
5270 Ajdovščina
info@obo.si
http://www.obo.si
Telefon: 05 90 215 78
GSM: 051 645 107

Opis ponudbe:
Ponudba proizvodov za pasivno požarno zaščito: sistemi za požarne zatesnitve prehodov kablov, požarnoodporni kabelski kanali, kabelski sistemi, ki omogočajo delovanje naprav v požaru, razdelilne doze, ki omogočajo delovanje naprav v požaru, proizvodi za zatesnitev prehodov kablov skozi požarno odporne konstrukcije v skladu z nemško smernico MLAR. Svetujemo ob projektiranju in vgradnji. Aplikacija za izbor sistemov in izračun stroškov za požarne zatesnitve OBO Construct je na voljo: Online / Google Play / Apple App store

Proizvodi/storitve:
- tesnila; zaščita prebojev kablov in cevi
- požarno obstojni električni kabli; police
- požarnoodporni kanali

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika