Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

SERVIS GASILNE OPREME, SVETOVANJE TER ZASTOPANJE ROMAN MURŠEC s.p.

SERVIS GASILNE OPREME, SVETOVANJE TER ZASTOPANJE ROMAN MURŠEC s.p.
Jurovska cesta 7
2230 LENART V SLOVENSKIH GORICAH
servis@mursec.eu
roman@mursec.eu 
041/ 687-765
02/ 72 926 67
041/ 687-765
www.servis-mursec.si

Opis ponudbe:
Servis gasilne opreme MURŠEC je nastal na podlagi 30 letnih izkušenj pri servisiranju gasilnih aparatov in hidrantnih omrežij vseh vrst. Delujemo na področju celotne Slovenije.
Nudimo vam: servis gasilnikov, pregled hidrantnega omrežja, izdaja A-testov za novo zgrajena hidrantna omrežja, izdelava požarnih redov, požarnih načrtov in načrtov evakuacije, pogodbeno opravljanje nalog pooblaščene osebe za izvajanje ukrepov VPP, izobraževanje iz varstva pred požarom in varstva pri delu, strokovni prikazi gašenja, požarni inženiring, prodaja vse gasilske opreme.

Proizvodi/storitve:
- oprema za začetno gašenje
- izdelava požarnih redov
- usposabljanje zaposlenih za varstvo pred požarom

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika