Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

SPECTRA 9 d.o.o.

SPECTRA 9 d.o.o.
NA SELAH 17
1431 DOL PRI HRASTNIKU
info@spectra9.si
03 56 49 140
03 56 49 141
041 680 675
www.spectra9.si

Opis ponudbe:
V naši ponudbi se nahajajo izvedbe protipožarnih elementov kot so okna, vrata in stene. Namenjeni so za ločevanje različnih požarnih sektorjev, povezovanje evakuacijskih poti v objektih, skratka povsod tam, kjer projekt požarne varnosti v objektih to predpisuje. Protipožarna okna, vrata in stene EI 30 in EI 60 izdelujemo iz Alu profilov po sistemu Schüco.
Na vašem objektu opravimo brezplačne meritve, izdelamo brezplačno ponudbo, svetujemo vam najboljši način izvedbe ter izvedemo dobavo in montažo izbranega sistema. Upamo, da boste z našimi storitvami zadovoljni ter da bodo ugodne cene in kvaliteta izdelave to le še potrdile.

Proizvodi/storitve:
- požarna vrata; dimna vrata in oprema zanje
- požarno odporne zasteklitve
- imetnik licence SZPV

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika