Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

Aktiva varovanje d.d.

AKTIVA VAROVANJE d.d.
Kraljeviča Marka ul. 5
2000 Maribor
varovanje@aktiva.si 
www.aktiva-varovanje.si
02-230-30-10
02-230-30-19

Opis ponudbe:
V podjetju s 30 letno tradicijo na področju požarne varnosti (PV) nudimo naslednje storitve: izdelava študij/zasnov PV, projektiranje in vgradnja sistemov APZ – avtomatsko odkrivanje, javljanje in gašenja požarov ter detekcijo gorljivih plinov, prodajo in servisiranje gasilnih aparatov in hidrantov, fizično požarno varovanje z varnostniki, 24 urno sprejem signalov iz sistemov APZ z intervencijo ob alarmih, usposabljanja delavcev naročnika, izdelava požarnih redov in ocen požarne ogroženosti, požarno tesnenje prehodov inštalacij, opravljanje nalog pooblaščene odgovorne osebe za PV pri naročnikih.

Proizvodi/storitve:
- oprema za začetno gašenje
- odgovorni projektanti požarne varnosti
- imetnik licence SZPV

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika