Katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov storitev in proizvodov

Na naši spletni strani je zaživel katalog proizvodov in storitev s področja požarnega varstva. V njem naj bi našli vse, kar je povezano s požarno zaščito stavb. Odgovorni projektant ali investitor naj v njem najde projektanta požarne varnosti, vse proizvode za projektantski popis (požarna in dimna vrata, požarne lopute, požarnoodporne zasteklitve, premaze za povečanje požarne odpornosti konstrukcij, materiale z izboljšanimi požarnimi lastnostmi, požarne centrale, sprinklerske sisteme itd.), izvajalca za požarno zaščito prebojev inštalacij, dobavitelja hidrantov, gasilnikov, preglednika sistemov aktivne požarne zaščite, … skratka vse na enem mestu.

Če vas objava zanima vas prosimo, da pokličete na 041 797 930 ali pišete na info@szpv.si. Poslali vam bom pogodbo in vas vpisali v katalog. Vabljeni k sodelovanju!

ZARJA ELEKTRONIKA, d.o.o., Kamnik

ZARJA ELEKTRONIKA, d.o.o.
Kovinarska cesta 4
1241 Kamnik
Telefon: + 386 1 831 74 88
Fax: + 386 1 831 75 51
www.zarja.com
info@zarja.com

Opis ponudbe:
Zarja Elektronika je sodobno zasebno varnostno podjetje s popolno paleto storitev s področja tehničnega varovanja. Naše poslanstvo je uporabnikom nuditi največjo možno varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine ali drugimi neprijetnimi dogodki. Širok spekter naprav in sistemov lastnega razvoja in proizvodnje omogočajo veliko konkurenčno prednost pri prilagajanju uporabnikovim željam in potrebam, izdelavo sistemov »po meri kupca«.

Proizvodi/storitve:
- odkrivanje in javljanje požara/eksplozije
- avtomatsko gašenje požara/eksplozije

Kontaktiraj ponudnika
X

Kontaktiraj ponudnika